images/header08.jpg

Custom design

Onze websites worden vanaf de bron opgebouwd. Zo beschikt u over een uniek design en geen standaard template zoals velen aanbieden. Het lijkt tegenwoordig teveel op elkaar. Het aanpassen van een standaard template is mogelijk maar niet wat wij voor ogen hebben. Wij bieden graag een design aan die aansluit op uw bedrijf of dienst.

Geleverde websites

Zoekmachine optimalisatie

Een website die niet gevonden wordt is als een auto zonder motor, kan mooi zijn maar rijdt helaas niet. U heeft dus niet veel aan een mooie website die slecht gevonden wordt. Website optimalisatie kan bepalend zijn voor de groei van uw bedrijf. Goede optimalisatie stopt niet als uw site eenmaal online staat. Dit is een on-going proces.

Meer over SEO

Webdesign
CMS
Logo design
Arial footage

 

U als eindgebruiker van uw eigen website. Zelf uw eigen responsive website bijhouden, niet alleen eenvoudig. Ook nog eens leuk om te doen! Inloggen, aanpassen, opslaan en klaar. De aanpassingen worden meteen doorgevoerd en zijn direct zichtbaar. Let wel op welk soort caching...


Lees verder

 

U dient uw eigen website zelf bij te houden tenzij anders overeengekomen. De website is een verlengstuk en visitekaartje van uw bedrijf. Besteed hier de nodige aandacht aan en houdt zo uw site net als uw bedrijf in goede conditie...


Lees verder

 

Buiten websites kunnen wij u ook helpen met een logo ontwerp, deze worden gemaakt in vectors zodat u het logo op diverse manieren kunt toepassen zonder kwaliteitsverlies. U kunt hier ook terecht voor divers drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en vlaggen.


Lees verder

 

Door een samenwerkingsverband tussen Maritime Filming Group en C4ppy Webdesign kunnen wij op originele wijze uw rederij, scheepvaart- of toeleveringsbedrijf in beeld brengen met behulp van drones. Deze manier van filmen is de beste manier om de maritieme sector goed in beeld te brengen..


Lees verder

Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.


Contact

Joomla 3.6.5

December 2016
Veiligheidsupdate
Joomla org website

PHP 7 ondersteuning
Updatemeldingen via e-mail
Export systeeminformatie
Afbeeldingen slepen & plaatsen
Anonieme systeemgegevens
Eenvoudig modules in artikelen invoegen

Houdt altijd uw website up to date!