ARIAL FOOTAGE
Bedrijfsfilm of luchtfoto's laten maken?
Image is not available
Slider

Maritieme promotie met behulp van drones

Door een uniek samenwerkingsverband tussen Maritime Filming Group en C4ppy Webdesign kunnen wij op originele wijze uw rederij, scheepvaart- of toeleveringsbedrijf in beeld brengen door middel van Arial Footage. Uw schip of bedrijf in beeld gebracht met behulp van drones. Allen opgegroeid in de wereld van de scheepvaart en zijn daarin nog steeds actief, als kapitein, exploitant en journalist. In de wereld van de scheepvaart en wat daar mee samen gaat zijn we goed op de hoogte van alle ins en outs. Denkt u aan regelgeving, EBIS, ISO, constructie en natuurlijk het vervoer zelf.

De films worden in Ultra HD geschoten, dus altijd een superscherp beeld. Tevens worden er foto's genomen en heeft u unieke foto's van uw schip of bedrijf die alleen met behulp van drones zijn te realiseren. Wij bedienen een verticale markt, wat inhoud dat de maritieme sector onze specialiteit is. Wetend welke aspecten in beeld te brengen of welke aspecten juist niet. U zo goed mogelijk voor de dag te laten komen is ons doel met in het achterhoofd waar uw klanten of Majors naar kijken of op letten.

 

Interesse in een totaalpakket?

Maritime Filming Group verzorgt de Aerial Footage en wij verzorgen uw website geheel in huisstijl en naar wens. Kortom, een totaal pakket aangaande promotie van uw bedrijf, gemaakt door personen met een grote passie voor scheepvaart.

 

Maritime Filming Group op Vimeo
Vimeo

 

maritime filming group logo small