logodesign mockup

Logo ontwerp
Zonder logo is er geen herkenningspunt.
Een beeldmerk of logo is een grafische uiting die met een bedrijf wordt. U bent op ten duur herkenbaar aan uw logo. Een logo dient bij voorkeur simpel te zijn, daarin schuilt tevens ook de kracht van een logo. Denkt u eens aan de grote merken; Mercedes, Apple, BMW, Shell etc.. Simpel maar heel herkenbaar, deze logo's staan als een huis en roepen op waar het logo voor staat.
 
 

 

Het woord "logo" is afgeleid van het Griekse woord "λογος", dat kan worden vertaald als "woord". Een beeldmerk kan bestaan uit een woordmerk, een kleine afbeelding, lettermerk, monogram, embleem, zegel, mascotte dat symbool staat voor een woord of combinatie van woorden of uit een combinatie van een aantal van deze dingen. Een beeldmerk is een beeld dat overeenkomt met het merk.

 

visitekaartje maken

 

Logo's worden gemaakt in vectoren, vectorafbeeldingen. Vormen onstaan door combinaties van basisvormen, door formules laten afbeeldingen zich vergroten tot elk gewenst formaat onder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Dit in tegenstelling tot bitmap of rasterafbeeldingen, daarin liggen de resoluties vast waardoor bij uitvergroten kwaliteitsverlies optreedt. Wij kunnen u helpen met een passend logo, custom made voor u of uw bedrijf. Het verzorgen van visitekaartjes en ander drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

logos c4ppy

 

 

 

Contact