Blijven schrijven of toch maar digitaal ?

U kent ze vast wel, de doordrukvelletjes.. een ergenis voor schipper en kantoor. Meestal is het derde blad niet meer leesbaar en met inscannen moet je oppassen dat het apparaat het papier niet opeet omdat het flinterdun is, zelfs met een flatback scanner is het een kunst om een goede leesbare pdf te maken daar het licht van de scanner dwars door het dunne papier gaat. Bij een schrijffout kun je meteen de hele set weggooien en overnieuw beginnen.

 

Over bunkerdocumentatie voor barges

Bunkerpapieren worden nooit zelf gemaakt, deze worden gedigitaliseerd in samenspraak met de leverancier en bevrachter. Pas na goedkeuring van deze partijen worden deze formulieren in het programma verwerkt !

Controleer altijd of u de juiste bunkerformulieren gebruikt, bent u niet zeker, gebruik dan altijd de originele die u van uw bevrachter of kantoor krijgt. Mochten er nieuwe formulieren zijn dan komen die in de regel via de bevrachter vanzelf mijn kant op. Er zal dan zo snel mogelijk een update volgen die ook eerst ter beoordeling aangeboden zal worden aan bevrachter en supplier. Er zullen in de regel beveiligde bunkerformulieren afgeleverd worden, mocht onverhoopt de beveiliging verwijderd dan zullen die formulieren niet meer vallen onder een product afgeleverd door C4ppy Webdesign.

 

Digitaliseren bunker- en andere formulieren

Digitaliseren van andere documenten behalve bunkerpapieren is ook mogelijk, u kunt denken aan stuwplannen, bestellijsten, contactformulieren, eigenlijk wat u maar digitaal wilt hebben. Altijd duidelijk en met een paar muisklikken meteen te verzenden. C4ppy zal nooit bunkerformulieren fabriceren of zonder opdracht van de supplier of bevrachter uit eigen inzicht wijzigen !! Voor niet correct ingevulde of gewijzigde formulieren kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard.

 

bunkering papieren