Standalone

400,- per barge
Aan boord geplaatst
Geen internet vereist
1 jaar updates
Isgott Checklist

 
Jaarlijkse verlenging

€275
,- per barge
updates via mail (standalone)
Alleen jaar accounts
Bestaande papieren
Uitbreiding tegen meerprijs

 

 

Standalone:
Er wordt een browser gebaseerd systeem aan boord van de barge geplaatst die geheel op maat wordt gemaakt, u kunt aangeven welke documentatie er wordt geïntegreerd, op de bunkerpapieren na worden er meteen bunkerchecklisten meegenomen in het systeem. Heeft u andere belangrijke documentatie die u regelmatig nodig heeft kan deze worden gedigitaliseerd en worden meegenomen. Omdat dit systeem browser gebaseerd is zit u eigenlijk ook meteen op het internet (indien aanwezig) en kunnen er op een overzichtelijk manier handige links in worden verwerkt die aan boord vaak gebruikt worden, u kunt denken aan informatie over zeeschepen, aanmeldformulieren, waterstanden, email adressen, contactpersonen etc. Omdat dit systeem standalone is, heeft u altijd toegang tot de bunkerdocumentatie of andere belangrijke formulieren die verwerkt zijn. Dit systeem wordt apart op elk schip worden geplaatst, aanpassingen naderhand kunnen worden gedaan middels dezelfde procedure. Voor updates van bunkerpapieren die in het systeem verwerkt zijn of overige formulieren kunnen is geen boordbezoek nodig, via email zijn de aanwezige formulieren snel te vervangen. Dit is niet meer dan vervangen van een bestand en kan snel worden gedaan door de bemanning. De prijs exclusief reiskosten voor boordbezoek, in de buurt van de 7e Petroleumhaven of Rozenburg worden geen reiskosten gerekend. Voor invoegen nieuwe bunkerpapieren die niet vanaf het begin zijn ingevoegd kunnen tegen meerprijs worden toegevoegd. Dit op uurtarief plus reistijd- en kosten voor de standalone versies, voor de online versie is geen reistijd nodig.

 
Online Bunkerforms:
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een afgeschermde server, op deze server kunt u alles vinden. Elke barge krijgt zijn eigen login en heeft zo toegang tot bunker- en overige documentatie. Er is geen boordbezoek nodig. Internet aan boord is vereist, tegenwoordig is dat gelukkig geen probleem meer. U kunt voor de zekerheid uw belangrijkste formulieren downloaden en in een map op de computer bewaren mocht u een keer geen connectie met het internet hebben. De server wordt op maat voorbereid met alle door u aangegeven formulieren, het mooiste van dit systeem is dat als een een server in eigen beheer neemt u zelf het systeem kunt bijwerken, uitbreiden naar eigen inzicht, u zit meteen op het web dus alles in binnen een paar muisklikken bereikbaar. Er worden tal van handige toepassingen op geplaatst die in de bunkerwereld nodig zijn. Door een overzichtelijke indeling heeft u binnen no time de juiste url te pakken, of het nu om waterstanden, aanmeldformulieren of andere benodigde informatie gaat. Wij kunnen het systeem ook voor u bijhouden. De voordelen van dit systeem zijn legio, het systeem is enorm uitbreidbaar. Serverhuur kost in de regel niet veel meer dan € 60,- per jaar. Hou er rekening mee dat de server minimaal php versie 5.3.10 moet draaien. Heeft u niet zoveel met dit soort zaken wordt alles voor u geregeld.
 
Jaarlijkse update service:
U krijg bij aanschaf van dit systeem een jaar lang updateservice, dit houdt in dat als een supplier van papieren mocht veranderen dat dit zonder meerkosten wordt aangepast voor uw schip of schepen. Ook geldt dit voor internationale bunkerchecklisten. Voor overige aanpassingen of formulieren nog niet aanwezig in het systeem wordt benodigde tijd in rekening gebracht. Is het jaar voorbij kunt u kiezen voor jaarlijkse verlenging van de service, de bunkerpapieren en internationale checklisten worden die door u zijn aangeboden worden dan ge-update of aangepast gedurende dat jaar. Dit dient altijd in samenspraak te gaan met supplier via de bevrachter.
 
Belangrijke informatie:
Er zullen zonder toestemming van de fuelsupplier nooit bunkerpapieren worden gewijzigd. het doel is ook niet om bunkerpapieren te verkopen, deze zijn en blijven ten alle tijde eigendom van de fuelsupplier, er wordt een service geleverd zodat iedereen op een professionele manier met documentatie kan omgaan die er altijd verzorgd uitziet. U dient ten alle tijden verzekerd te zijn dat de juiste bunkerdocumentatie wordt gebruikt, weet u het niet zeker vraag dit na bij bevrachter of supplier ! De bunkerdocumentatie wordt beveiligd en kan niet worden veranderd. Het zaak dat er een bevestiging is van bevrachter of supplier dat de gedigitaliseerde formulieren goed zijn goedgekeurd voor verwerking en gebruik op de schepen.
 
Voor niet correct ingevulde of onvolledige documentatie kan nooit aansprakelijkheid worden aanvaard !
De service bestaat uitsluitend uit digitaliseren en ordenen van documentatie.
 
* Updates bij jaarlijkse verlenging account indien het eerste jaar verlopen is.