Responsive

Webdesign
 

portfolio c4ppy

We gaan u niet vervelen met onderwerpen hoe een landingspagina gebouwd moet worden of over hoe een website eruit moet zien. Ook zal het u waarschijnlijk een worst wezen over welke technieken en tools er gebruikt worden om een website tot stand te laten komen. We zijn daarom ook niet van plan om uit te leggen hoe UX design werkt en alles wat te maken heeft met in kaart gebracht gedrag van bezoekers. In deze zaken verdiepen wij ons om u dat te kunnen besparen. U wilt gewoon een werkende website en daarmee kunnen wij u helpen. Wat we u wel gaan vertellen is dat de websites zelf eenvoudig bij te houden is en de website ook nadien kan worden uitgebreid.

Met slechts een paar handelingen blijft uw website up to date. Vooral dat is belangrijk, elk content management systeem (CMS) heeft van tijd tot tijd updates nodig. Deze updates kunnen bijdragen aan gebruikersgemak, nieuwe toegevoegde items en veiligheid. Het is dan ook belangrijk dat u uw website bijhoudt, dit geldt voor elk CMS, of het nu Wordpress, Drupal of Joomla is. Hou in het achterhoofd dat een website waarvan de content nooit wordt bijgewerkt wordt op ten duur niet meer interessant is, niet voor uw bezoekers en niet voor zoekmachines.

mockup c4ppy website

Bij voornamelijk maritieme websites gebruiken we veel eigen gemaakt beeldmateriaal, als u een website wilt zullen wij trachten de foto's zelf te maken. Als we uw schepen tijdens het varen of in een haven tegenkomen zullen we deze fotograferen. De mooiste plaatjes kunnen we gebruiken op uw website. Daarvoor wordt niets extra gerekend. Mooi meegenomen omdat u geen fotograaf hoeft in te huren. Dit is al mooi meegenomen. Mocht het nodig zijn dat we op verzoek naar een locatie voor foto's moeten rijden worden hiervoor de benodigde tijd en kilometers in rekening gebracht. Indien u zelf goed beeldmateriaal heeft kunt u dat natuurlijk gewoon aanleveren.

 

 

Argeweb

 

Custom design

Onze websites worden vanaf de bron opgebouwd. Zo beschikt u over een uniek design en geen standaard template zoals velen aanbieden. Het lijkt tegenwoordig teveel op elkaar. Het aanpassen van een standaard template is mogelijk maar niet wat wij voor ogen hebben. Wij bieden graag een design aan die aansluit op uw bedrijf.

Website optimalisatie

Een website die niet gevonden wordt is als een auto zonder motor, kan mooi zijn maar rijdt helaas niet. U heeft dus niet veel aan een mooie website die slecht gevonden wordt. Website optimalisatie kan bepalend zijn voor de groei van uw bedrijf. Optimalisatie stopt niet als uw site eenmaal online staat. Dit is een on-going proces.

Content aanleveren

U kunt uw content aanleveren via email. Grote bestanden zoals beeldmateriaal kunt u versturen via Wetransfer. Wetransfer is een gratis dienst waarmee u bestanden tot 2 Gigabyte kunt versturen.

 

logo bedrijven

seo
Een belangrijk onderdeel van een website is optimalisatie hieraan wordt veel aandacht besteed om uw website een goede performance te geven.
 
forums
Op het web is zeer veel te vinden over het CMS Joomla, voor beginners en voor gevorderden. Er zijn er tal van forums met Joomla als onderwerp.
 
 
website progress
Zelf uw eigen website bijhouden, niet alleen eenvoudig. Leuk om te doen. Inloggen, aanpassen en opslaan. De aanpassingen zijn direct zichtbaar.
 
hosting
Kies voor een goede hosting met snelle servers die op recente php versies draaien. Een langzame server zal website optimalisatie in de weg zitten.