Maritieme promotie met behulp van drones

Door een uniek samenwerkingsverband tussen Maritime Filming Group en C4ppy Webdesign kunnen wij op originele wijze uw rederij, scheepvaart- of toeleveringsbedrijf in beeld brengen door middel van Arial Footage. Uw schip of bedrijf in beeld gebracht met behulp van drones. Allen opgegroeid in de wereld van de scheepvaart en zijn daarin nog steeds actief, als kapitein, exploitant en journalist. In de wereld van de scheepvaart en wat daar mee samen gaat zijn we goed op de hoogte van alle ins en outs. Denkt u aan regelgeving, EBIS, kwaliteitssystemen, constructie en natuurlijk het vervoer zelf.

 

De films worden in Ultra HD geschoten, dus altijd een superscherp beeld. Tevens worden er foto's genomen en heeft u unieke foto's van uw schip of bedrijf die alleen met behulp van drones zijn te realiseren. Wij bedienen een verticale markt, wat inhoud dat de maritieme sector onze specialiteit is. Wetend welke aspecten in beeld te brengen of welke aspecten juist niet. U zo goed mogelijk voor de dag te laten komen is ons doel met in het achterhoofd waar uw klanten of Majors naar kijken of op letten.

 

maritime filming drone

 

De websites zijn geheel responsive, dus goed leesbaar op elk apparaat. Gebouwd met de nieuwste technieken en volledig zelf bij te houden, u kunt op elk gewenst tijdstip uw website bijwerken, u heeft altijd volledige controle over uw website. Maritime Filming Group verzorgt de Aerial Footage en wij verzorgen uw website geheel in huisstijl of naar wens. Kortom, een totaal pakket aangaande promotie van uw bedrijf, gemaakt door personen met een grote passie voor de wereld van scheepvaart.

 

filmen binnenvaart  promotie binnenvaart

filmen met drone  binnenvaart rijn

 

 

 

Wij zijn een toegewijd en gepassioneerd team

 

U zult tevreden zijn met hetgene wat wij voor u realiseren