U kunt artikelen die u niet meer nodig heeft verwijderen of depubliceren. U kunt zelfs de datums aangeven wanneer artikelen moeten verdwijnen of juist verschijnen.

Log in op uw site open het artikel en klik op "publiceren". Daar heeft u diverse keuzes wilt u een artikel verwijderen klik dan op verwijderen.

artikel verwijderen

Daarna opslaan en sluiten.

 

Hoe u menu's kan aanpassen en uitbreiden komt allemaal aan bod in de meegeleverde handleiding. Werkt u in de frontend van de website kan er eigenlijk niet zo veel mis gaan, alleen dat er misschien wat tekst of afbeeldingen weg zijn, dit kunt u zelf eenvoudig terughalen.

Gaat u met een superadmin in de backend werken weet dan zeker wat u doet. Hierin wijzigen zonder dat u weet wat u doet kan tot ongewenste resultaten leiden. U krijgt als gebruiker tot de frontend van de website zodat aanpassen altijd makkelijk is. U krijgt ook een superadmin wachtwoord voor in geval van nood of andere uitzonderingen. Bewaar deze niet digitaal, print dit uit en bewaar het goed. Log nooit in met superadmin als u niet weet wat te doen !

Ook hiervoor geldt: Maak altijd eerst een backup !!