Het gevaar van uw website niet (laten) bijhouden

Sommige klanten zien echt het nut niet van website onderhoud en versie-updates of willen er geen geld aan uitgeven. Wat kan het gevolg zijn? Uw site kan gehacked wordt en dat is echt eigen verantwoordelijkheid als u updaten nalaat. Buiten het feit dat het zonde is  van uw geld om de website te laten opschonen speelt er iets belangrijkers mee; een gehackte of geïnfecteerde website kan u klanten kosten. Zij komen waarschijnlijk niet snel meer terug op uw website. 

Als uw site gehacked wordt moeten we de hack opsporen, oplossen, uw website alsnog updaten en zorgen dat de site weer in goede staat online komt. Het zal altijd de laatste backup zijn. Dit NADAT de betaling binnen is. Dat kost veel meer tijd en geld dan het onderhoud service die wij aanbieden. Wil je echt geen onderhoud (laten) uitvoeren, dan kunt u overwegen om een website in HTML laten bouwen. Daarbij mist u alleen de vele opties die een CMS biedt. Bij een CMS hoort nu eenmaal onderhoud en versiebeheer.

Met een website onderhoudscontract blijft je website niet alleen up to date en daarmee veiliger tegen eventuele dreigingen, maar ook in ontwikkeling. Met een onderhoudscontract blijft uw website dus altijd up to date. Daarbij is regelmatig aanvullen of verandering van content goed voor de vindbaarheid van uw website. 

Wij nemen dit uit uw handen en kunt u zich bezig houden met ondernemen. Met een Joomla Service Strippenkaart koop je vooraf een aantal uren in, die u kunt besteden aan website onderhoud. Joomla 4 zal bijvoorbeeld minimaal PHP versie 7 nodig hebben. De recent opgeleverde websites draaien al op de laatste PHP versie. De wat oudere websites zullen moeten overstappen naar PHP versie 7. Joomla staat niet stil, dat is maar goed ook. Met de upgrade komen er weer veel mooie functies bij. PHP versie 7 zal uw website daarbij aanzienlijk sneller maken.

 

Eerlijke kosten

Het voordeel van een strippenkaart is dat deze manier van werken eerlijker is voor beide partijen. Er zijn websites die meertalig zijn en daardoor meer werk vergen dan een ééntalige website. Op deze manier betaalt niemand teveel voor onderhoud.

De strippenkaart bestaat uit 20 blokken van een half uur. U kunt bij aanschaf aangeven of Joomla automatisch moet worden geüpdatet. Er worden backups gemaakt en deze worden veilig gesteld.

 

joomla strippenkaart c4ppy webdisign

 

Kosten

Een Joomla Service Strippenkaart kost €500,- excl. btw, daarvoor heeft u recht op totaal 10 uur onderhoud aan uw website en is 2 jaar geldig.

 

Modules of plugins waaraan kosten verbonden zijn worden verrekend in de strippenkaart.

 

Nieuwe websites

Na oplevering houden wij uw website 6 maanden up to date met eventuele Joomla updates. Na deze periode dient u de website zelf up to date te houden.

Houdt u er aub rekening mee, dat als u zelf de hosting heeft vastgelegd, u als contracthouder het aanspreekpunt bent met uw hosting. U zult zelf instelingen of extra services met uw hosting moeten regelen. Hostings geven geen support of gehoor aan derden.

De kaarten zijn vanaf januari 2018 verkrijgbaar.

 

Wat onder de service valt


Backups maken en veilig stellen
Up to date houden met de laatste versies


Op aangeven van de klant:

Content toevoegen en vorm geven
Website https maken
Bewerking foto's
Website uitbreiding
Extensies toevoegen
Hulp bij updaten nieuwere php versies

 

Strippenkaart aanvragen