Welke applicatie kiezen voor uw website?

 

website cms kiezen

 

Online builders voor een klein budget.

Er zijn tal van platformen die gebruikt kunnen worden om een website te creëren. U kunt denken aan de online builders zoals Wix of Squarespace. Deze builders zijn eigenlijk al voor u ingericht en bieden u doorgaans de mogelijkheid om binnen de modules tekst en afbeeldingen aan te passen en daarvoor betaald u een maandelijks bedrag. Er is niet heel veel vrijheid om te doen wat u wilt en u huurt als het ware de website. De kosten kunnen variëren van € 10,- tot meer dan € 25,- per maand afhankelijk welke pakketen en diensten u afneemt. U dient zelf heel uw website in te richten.

 

Content Management Systeem voor een middel budget.

In handen van de juiste bouwer kunt u hier een website mee creëren die overeenkomt met uw wensen, zij zijn enorm flexibel en kunnen door de eindgebruiker zelf worden bijgehouden, de website is ook van u. U bent niet verplicht om bij dezelfde bouwer te blijven, u kunt met een CMS doen wat u wilt. Tevens zijn er tal van uitbreidingen mogelijk in de vorm van plugins of extensies die vrij simpel zijn te installeren. Veel gebruikte Content Management Systemen zijn Wordpress, Joomla en Drupal. Wij werken met Joomla omdat Joomla zeer krachtig is en de mogelijkheid biedt om een simpele website te bouwen maar ook in staat is om zeer complexe websites of webapplicaties te realiseren.

 

Maatwerk voor een groot budget.

Hier zit in de regel een heel team achter die werken vanuit een kantoor, zij kunnen werken met een eigen ontwikkeld-, bestaand CMS of bouwen uw website van de grond op. Hieraan zitten natuurlijk hogere kosten verbonden wat logisch is. De mensen en het pand van waaruit zij werken moet ook betaald worden. Het kan zijn dat overstappen achteraf wat lastiger wordt als u toch niet geheel tevreden bent daar zij misschien met een geheel eigen ontwikkeld systeem werken.

Is er een verkeerde keuze of verkeerd platform? Deze veelgestelde vraag houdt velen bezig, het antwoordt is nee. Er is niet echt een verkeerde keuze of een verkeerd platform, het beste is simpelweg te kiezen wat het beste bij u past en aansluit op uw wensen.

 

Uw webdesigner kiezen:

Hierbij gaan we ervan uit dat de bouwer kennis heeft over webdesign en alles wat daar bij komt kijken. Echter is het onmogelijk om verstand te hebben van elke branche. Het zijn er nogal wat. U gaat ook niet naar de slager voor advies over brood. Wij zijn opgegroeid en zijn nog steeds actief in de maritieme sector, met name binnenvaart en alles wat daarbij komt kijken. Zaken zoals Ebis, ISO, TMSA, technische en geografische aspecten zijn ons niet vreemd. Weten welke items extra aandacht te schenken of welke juist weg te laten. Daarbij beschikken wij over veel beeldmateriaal van hoge kwaliteit die u kunt gebruiken op uw website. En deze database wordt tot op de dag van vandaag uitgebreid omdat fotografie ook onder onze liefhebberij valt. 

 

Advies en kennis van zaken:

We maken het regelmatig mee, content van twijfelachtige kwaliteit en beeldmateriaal die u kunt gebruiken op Whatsapp of Facebook maar niet op uw website. Wij zullen u helpen met samenstellen van content die relevant is aan uw bedrijf en en deze verwerken tot een gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers en die zullen bijdragen aan online zoekresultaten. Het is hierboven al genoemd; beeldmateriaal. Beeldmateriaal van lage kwaliteit raden we dan ook sterk af, dit zal afdoen aan het totaalbeeld van uw nieuwe website. De eerste indruk telt, toch ? Alvorens er begonnen wordt is het altijd beter om even samen te komen om elkaar te leren kennen. Dit zal de kwaliteit uiteindelijk ten goede komen en hebben wij ook een indruk over uw bedrijf en hoe deze in beeld te brengen. Er wordt tevens advies gegeven waar aan te denken als u tekst schrijft voor uw website.