website onderhoud

Het gevaar van uw website niet (laten) bijhouden

Sommige klanten zien echt het nut niet van website onderhoud en versie-updates of willen er geen geld aan uitgeven. Wat kan het gevolg zijn? Uw site kan gehacked wordt en dat is echt eigen verantwoordelijkheid als u updaten nalaat. Buiten het feit dat het zonde is  van uw geld om de website te laten opschonen speelt er iets belangrijkers mee; een gehackte of geïnfecteerde website kan u klanten kosten. Zij komen waarschijnlijk niet snel meer terug op uw website. 

Als uw site gehacked wordt moeten we de hack opsporen, oplossen, uw website alsnog updaten en zorgen dat de site weer in goede staat online komt. Het zal altijd de laatste backup zijn. Dit nadat de betaling binnen is. Dit kost veel meer tijd en geld dan het onderhoud service die wij aanbieden. Wilt u geen onderhoud uitvoeren, dan kunt u overwegen om een website in HTML laten bouwen. Daarbij mist u alleen de vele opties die een CMS biedt. Bij een CMS hoort nu eenmaal onderhoud en versiebeheer. Na oplevering houden wij uw site drie maanden bij op veiligheid updates.

Met een website onderhoudscontract blijft je website niet alleen up to date en daarmee veiliger tegen eventuele dreigingen, maar ook in ontwikkeling. Met een onderhoudscontract blijft uw website dus altijd up to date. Daarbij is regelmatig aanvullen of verandering van content goed voor de vindbaarheid van uw website. 

Wij nemen dit uit uw handen en kunt u zich bezig houden met ondernemen. Met een Joomla Service Strippenkaart koop je vooraf een aantal uren in, die u kunt besteden aan website onderhoud. Joomla 4 zal bijvoorbeeld minimaal PHP versie 7 nodig hebben. De recent opgeleverde websites draaien al op de laatste PHP versie. De wat oudere websites zullen moeten overstappen naar PHP versie 8. Joomla staat niet stil, dat is maar goed ook. Met de upgrade komen er weer veel mooie functies bij. PHP versie 8 zal uw website daarbij aanzienlijk sneller maken.

Uiteraard zal een gerichte aanval op een server of uw website nooit helemaal uit te sluiten en 100% te beveiligen zijn, echter met een onderhoudscontact zullen we er alles aan doen om uw website veilig te houden.
pagespee